Whitepapers

Whitepapers / In de Pers

U wilt op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen op het gebied van riskmanagement, schadeverzekeringen en/of employee benefits? Download dan hier gratis white papers over uiteenlopende onderwerpen. Deze white papers, geschreven door professionals uit de branche, bieden u praktische tips, oplossingen en wellicht inspiratie om uw branchekennis verder te verdiepen en/of te verbreden.

Tarieven MontClair 2020

Tarieven MontClair 2020

Hierbij informeren wij u over de indexering van onze tarieven per 1 januari 2020, een verhoging van 2,6%, zoals vastgelegd in onze overeenkomst(en).

Kerncijfers 2020

Kerncijfers 2020

Jaarlijks worden de bedragen, waarmee de pensioen- en inkomensverzekeringen worden vastgesteld, aangepast. Graag geven wij u een overzicht van de nieuwe kerncijfers voor 2020.

Is uw WHK Beschikking 2020 wel correct?

Is uw WHK Beschikking 2020 wel correct?

De beschikking gedifferentieerde premie werkhervattingskas (WHK) voor 2020 is eind november door de belastingdienst verzonden.
Wist u dat 1 op de 5 beschikkingen niet correct is? Controleer zelf uw beschikking of laat MontClair een vrijblijvende quickscan doen.

 

Online omgeving: MijnMontClair

Online omgeving: MijnMontClair

In 2020 gaan we onze dienstverlening digitaal uitbreiden met een online omgeving: MijnMontClair.
MijnMontClair is een gepersonaliseerde omgeving voor onze klanten en biedt hen de mogelijkheid om op ieder moment polisaanhangels, facturen en schades in te zien.

Wijzigingen in de loondoorbetaling bij ziekte

Wijzigingen in de loondoorbetaling bij ziekte

Onze Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een aantal verbeterpunten rond de regeling van loondoorbetaling bij ziekte gepresenteerd. Lees hier welke maatregelen voor u relevant zijn.

De collectieve zorgverzekering 2020

De collectieve zorgverzekering 2020

Nu de korting op de basisverzekering wordt gehalveerd, heeft een collectiviteit dan nog wel zin? Juist wel denken wij bij MontClair. Lees er meer over in Het Zorgbulletin 2020.

Naar Het Zorgbulletin