Unbranded

Unbranded

Unbranded

 

“MontClair heeft gevoel bij ons bedrijf en onze markt. En heeft ook de juiste kennis in huis. Ze zijn in staat om een stukje maatwerk te leveren”,  aldus Michel Lerou.

Unbranded BV is gespecialiseerd in decorbouw, opslag en verhuur van rekwisieten en opslag van decorstukken (eigendom van derden). Daarnaast verzorgen zij de inrichting van concept- en brandstores en andere opdrachtgevers in de corporate- en retailmarkt.

Michel Lerou is Financieel Directeur bij Unbranded BV en maakt sinds de verzelfstandiging van het bedrijf gebruik van de diensten van MontClair. Hij is erg tevreden over de dienstverlening van MontClair: “Wij laten onze bedrijfsschade- en aansprakelijkheidsverzekeringen, WGA-risico- en cascoverzekeringen verzorgen door MontClair. Ik kan hen zeker aanbevelen want ik waardeer hun grote betrokkenheid en de manier waarop zij werken enorm. Ze denken actief mee en geven ongevraagd advies.”

“Toen wij onlangs actief waren op het Songfestival in Wenen, kwamen er vraagstukken naar voren die extra risico’s met zich meebrachten. MontCLair heeft ons toen geadviseerd en ervoor gezorgd dat de risico’s voldoende afgedekt waren“. Michel Lerou vervolgt: “Ook kwamen wij er bij de verzelfstandiging samen achter dat onze trailers van 30 jaar oud onnodig casco waren verzekerd. Dat hadden wij niet geweten zonder het (ongevraagde) advies van MontClair.”