Plieger

Plieger

Plieger

Plieger is de landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 54 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

ThermoNoord is een onderdeel van de Plieger groep. ThermoNoord is een technische groothandel, gespecialiseerd in warmtetechniek, warmwatertechniek, klimaattechniek en airconditioning.

Laurent Timmermans is manager Finance & ICT van Plieger Groep en werkt sinds 2012 naar volle tevredenheid samen met MontClair. Plieger startte met alleen een brandverzekering bij MontClair maar heeft nu meerdere schadeverzekeringen : “De adviseurs van MontClair beschikken over veel kennis en zijn betrokken bij onze organisatie.  Ze reageren snel op onze vragen en afspraak is bij hen afspraak. Daarnaast adviseert Montclair ons waar wij verbeteringen kunnen aanbrengen om schades te voorkomen. Wij ervaren MontClair als een professionele club met verstand van zaken.”

“Plieger”, vervolgt Timmermans, “maakt onderdeel uit van Cordes & Graefe uit Bremen (Dld).  Enkele jaren geleden kregen wij het verzoek aansluiting te zoeken bij de internationale verzekeringsprogramma’s van Cordes. MontClair werd hierbij als Nederlandse gesprekspartner geïntroduceerd en vanaf het eerste moment hadden wij een gevoel van ‘ja, dit zit goed’. Professioneel, zakelijk en helder hebben ze ons door dit proces geleid. “