Manutan

Manutan 

Manutan is leverancier van kantoor-, magazijn- en werkplaatsinrichting. De organisatie maakt deel uit van de internationale Manutan Group, Europees marktleider op de zakelijke postordermarkt. Met 24 dochtermaatschappijen zijn zij in 20 Europese landen vertegenwoordigd.

Rob van Mourik is Financieel Directeur bij Manutan en werkt samen met MontClair sinds de centralisering binnen de Manutan in 2004. MontClair beheert de hele (schade) verzekeringsportefeuille van Manutan en in specifieke gevallen ook de Employee Benefits.

“Ik heb alleen maar goede ervaringen met MontClair”, vertelt Rob van Mourik, “Ze zijn altijd attent op lopende zaken en hebben een brugfunctie voor ons. Zij informeren ons wat we moeten doen.”

“We worden altijd tijdig geïnformeerd over onze groepspolis. De adviseurs van MontClair weten exact in hoeverre onze polis nog voldoet en welke acties er mogelijk ondernomen moeten worden (in onze informatiestromen bijvoorbeeld).  Zij ontzorgen ons op het gebied van lopende schades en verzekeringen. Ik zou MontClair zeker aanbevelen.”