Just Brands

Just Brands

De financieel directeur van Just Brands, Rob Mankor, is zeer positief over MontClair: “Als er wat is dan wordt er snel gereageerd. MontClair denkt goed met ons mee. Niet alleen als wij er om vragen, maar ook proactief. En dat al ruim 10 jaar.”

Just Brands, opgericht in 1988, is een dynamisch modebedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerp, de logistiek, marketing en verkoop van de merken PME Legend, Cast Iron en Vanguard. Met meer dan 1.500 verkooppunten in de Benelux mag Just Brands zich tot de top drie van best verkopende organisaties rekenen binnen de kledingbranche in Nederland.

Just Brands heeft bijna alle verzekeringen ondergebracht bij MontClair, met uitzondering van enkele personeelsverzekeringen. Rob Mankor: “We hadden een keer een situatie waarbij de partner van een personeelslid van ons was aangevaren door een speedboot. De afwikkeling van de verzekering was een drama: wie moest wat betalen? Dankzij MontClair werd de situatie uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Zij gaven het (juridische) advies dat we nodig hadden en konden daarmee de juiste routes bewandelen.”

“Ik zou MontClair zeker aanbevelen. Niet zozeer voor een specifieke dienst of product, maar vooral voor de totale dienstverlening.”