B2C Europe

B2C Europe

B2C Europe is specialist in webwinkel logistiek. Zij verzorgen de verzending en opslag van post en pakketten voor kleine en grote webwinkels en bieden ook voorraadbeheer aan. Het bedrijf is gevestigd in Nederland (Weesp), Spanje (Madrid, Barcelona), België (Zaventem) en Engeland (Aylesbury en Colnbrook). En heeft vertegenwoordigingen in Parijs, Hamburg, Milaan, Lissabon, Kopenhagen en New York.

Jeroen Aukema is financieel manager van B2C Europe en werkt sinds hij 4 jaar geleden in dienst kwam bij B2C Europe naar volle tevredenheid samen met MontClair. B2C Europe heeft bij MontClair zowel schadeverzekeringen lopen als employee benefits : “Ik vind de adviseurs van MontClair vakkundig en prettig om mee samen te werken. Zij zijn zeer betrokken bij ons bedrijf en ik heb regelmatig contact met hen. Een keer per jaar krijg ik de vaste adviseurs van MontClair op bezoek. We nemen dan de verzekeringsportefeuille door en die wordt indien nodig aangescherpt.”

“MontClair is heel betrokken bij ons bedrijf”, vervolgt Aukema, “Vorig jaar nog toen onze  pensioenverzekeringen verlengd moesten worden heeft MontClair voor ons een presentatie verzorgd om de medewerkers van B2C Europe meer inzicht te geven in de wereld van de pensioenen. Wij waren daarna in staat om de pensioenverzekering op een verantwoorde manier te  verlengen. Daar waren we heel blij mee.”